NCVGZ 2018; Preventie is een mindset
dinsdag 10 april 2018
Media Plaza, Jaarbeurs Utrecht
Algemeen
Initiatiefnemers:Stichting NCVGZ
Inhoud:Het Nederlands Congres Volksgezondheid is al meer dan 15 jaar hét toonaangevende congres op het gebied van de public health. In 2018 krijgt het congres een nieuwe vorm. Niet alleen is gekozen het congres op één in plaats van twee dagen te organiseren, ook de invulling van het programma wordt vernieuwd. Werken & co-creëren, kennis delen en ontmoeting staan centraal. Er komen zes tracks (inhoudelijke programmalijnen), op hoofdlijnen ingevuld door organisaties als TNO, ZonMw, GGD GHOR NL en Trimbos Instituut. Met nieuwe werkvormen als Werkatelier, Kennisplein en Masterclasses.
Doelgroep:Professionals werkzaam of geïnteresseerd in het brede veld van de publieke gezondheid (zowel onderwijs, onderzoek, beleid als praktijk).
Kosten:€ 225,- pp (geen BTW)
Website: Klik hier voor meer informatie over deze bijeenkomst.
AVG/Privacy Door u te registreren voor dit congres, gaat u (de deelnemer) ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens worden verwerkt voor registratie-en afhandelingsdoeleinden en om u informatie te sturen in verband met dit congres. Alle persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt in overeenstemming met de huidige EU-wetgeving inzake gegevensbescherming (AVG) en zullen niet worden bekend gemaakt aan een derde partij zonder de schriftelijke toestemming van de deelnemer.
Hoe wij omgaan met uw data kunt u terugvinden in het privacy statement op onze website. Klik hier om deze te lezen

Programma
Zie de website voor meer informatie


Interesse (ik ontvang graag t.z.t. de uitnodiging voor deze bijeenkomst)
Organisatie:   Afdeling:
Voornaam:   Voorletters:
Tussenvoegsel:   Achternaam:
Geslacht:  
Titel:   Functie:
Adres (werk):  
Postcode:   Plaats:
Telefoon:   Telefoon mobiel:
Email: