'Evolutie of revolutie?' Praat mee over de wetenschapper in 2030.
donderdag 23 mei 2019
Fokker Terminal Den Haag
Algemeen
Initiatiefnemers
ZonMw / NWO
Inhoud
Wetenschappers ervaren grote tijds- en prestatiedruk. Het doen van excellent onderzoek, het doen van onderzoek met impact, open science voor de onderzoeksresultaten en het zoeken van financiering voor hun onderzoek. Waar krijgt de wetenschapper erkenning voor? En hoe weegt dat op tegen de erkenning voor het geven van onderwijs? Hoe verhoudt individuele erkenning en waardering zich ten opzichte van waardering voor het team? Is het sturen op individuele 'excellentie' en het losweken van de gevestigde orde nog wel de meest aangewezen weg wanneer we de steeds complexer wordende wetenschappelijke en maatschappelijke problematiek in consortia en langdurige samenwerkingsvormen tegemoet treden?

Erkennen en waarderen dat is waar ZonMw/NWO graag over in gesprek gaat op 23 mei 2019 met (jonge) wetenschappers, kennisinstellingen, financiers en maatschappelijke partners. Om samen te komen tot: wat is nou de wetenschapper van 2030, wat moet deze wetenschapper kunnen, hoe ziet deze wetenschapper eruit en vooral hoe wil de wetenschapper van 2030 worden gewaardeerd en de resultaten erkend.
Doelgroep
(jonge) wetenschappers, kennisinstellingen, financiers en maatschappelijke partners
Kosten
Geen (wel graag tijdig afmelden wanneer u onverwacht verhinderd bent, zodat we uw plaats aan iemand anders kunnen geven).
No-show tarief 50
Website
Klik hier voor meer informatie over deze bijeenkomst.
AVG/Privacy
Door u te registreren voor dit congres, gaat u ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens worden verwerkt voor registratie-en afhandelingsdoeleinden en om u informatie te sturen in verband met dit congres (waaronder nieuwsbrieven en uitnodigingen). Alle persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt in overeenstemming met de huidige EU-wetgeving inzake gegevensbescherming (AVG) en zullen niet worden bekend gemaakt aan een derde partij (met uitsluiting van onze opdrachtgever(s), de initiator van dit congres) zonder uw schriftelijke toestemming.
Hoe wij omgaan met uw data kunt u terugvinden in het privacy statement op onze website. Klik hier om deze te lezen
 
Programma


Inschrijven

Facturatie (niet van toepassing)
Alleen invullen indien afwijkend van bovenstaande adresgegevens.
Adres:  
Postcode:   Plaats:
Email:  
Ter attentie:  
Kenmerk: (bijv. opdracht-/bonnummer)

Deelname data
donderdag 23 mei 2019

Workshops
23 mei 2019
Sessieronde 1 (13.30 - 14.30)


Extra opties
Ik heb bijzondere dieetwensen/-voorschriften, namelijk
Ik maak graag gebruik van de vertaalservice (NL-EN)